Tuesday, 15 November 2011

HERBALIFE


1 SET TEAMIX 50gm RM 407..
1 SET TEAMIX 100gm RM 502..


HERBAL ALOE CONCENTRATE -
Pembersihan usus untuk lebih penyerapan nutrisi dan Sokongan penghadaman yang sihat dengan tonik menyegarkan atau serbuk mudah.

RM 165

RADIANT C FACE QUENCHER -
 Menyegarkan vitamin C spritz, untuk lelaki dan wanita, menyediakan kering, air-kebuluran kulit dengan pecah sejuk, meremajakan. Membantu menetapkan solek untuk memakai lagi.

RM 36
                                                                                                                                                             
Sebahagian drp hidup kte..kte mestilah mengambil pemakanan yg seimbang serta dapat membantu drp kesihatan yg lebih bertenaga..kadangkala,setiap manusia hendak kelihatan cantik serta awet muda,mempunyai anggota badan sihat dan bertenaga sepanjang hari tetapi mereka tidak mengamalkan gaya hidup sihat..bagaimana mereka hendak kelihatan cantik serta awet muda dan badan sihat..bagi saya senang jer kalau awk nk kelihatan cantik serta awet muda dan mempunyai anggota badan sihat,awk perlu mengambil produk herbalife kerana produk itu dapat membantu segala penyakit serta kulit bermasalah dengan lebih infektif..saya dgn fmily jua mengambil produk tersebut sudah menjangkau 6 tahun..produk ini sgt bagus dan sgt best..anda mesti cbe produk ini..kalau tak cbe anda adalah org yg paling rugi.. klo anda berminat sila contact num sye +60179919715

HERBAL ALOE MOISTURIZING SHAMPOO -
Beri rambut yang indah, bersinar sihat dengan syampu ini penghidratan dengan lidah, alpukat grapeseed, halia akar, biji jojoba, rosemary dan bijaksana.

RM 46


HERBAL ALOE MOISTURIZING CONDITIONER -
 Biarkan kering, warna-dirawat rambut rasa lembut dan mudah diurus.

RM 46


LOSE WEIGHT :)


GAIN WEIGHT ;)

                                                                   
='URL IMAGE'style=width:499px;height:167px;'/>

No comments:

Post a Comment